Skip to navigation Skip to content

occansimarbertralibudnovemitse.co

think, that you are not..

Category: Classic Rock

Pa Duvak Skam Me U Ba Nuse - Shkurte Fejza - Bashkojmë Krushqit Për Kosovën (Cassette)

by Neshura

4 Comments

  1. Listen Shkurte Fejza - Kuvendi i occansimarbertralibudnovemitse.coinfo3 on Shkarko Muzik Shqip mp3 falas.
  2. Apr 09,  · Shkurte Fejza sonte ka publikuar një imazh në ‘Instagram‘, ku duket mjaftë bukur. Përmes kësaj fotoje edhe një herë ka falenderuar të gjithë me një urim “Të gjithëve ua kthefsha në gëzime të familjes 🥂 Ndryshe, Shkurte publikoi bashkëpunimin me Gresën ‘Nana përcjellë vajzën’./Kosovarja.
  3. Unë u mërzita, sepse Mimoza papritmas tha nuk dua. Babi u shqetësua shumë, nuk e di se çfarë e pengoi Mimozën që mos të vinte, por ai u nis i vetëm për në Kosovë dhe gjithçka u prish. Ajo nuk donte dhe nuk dha asnjë arsye. Erdhi prapë në Peqin me xhaxhain, një mik dhe tezen, por Mimoza nuk ishte në .
  4. Jam i martuar prej 20 vjetësh. Me gruan shkoj shumë mirë dhe nuk kemi pasur probleme. Por para 5 vitesh u lidha me një femër tjetër, 10 vjet më e vogël se unë. Kaluam disa kohë mirë, por pastaj filluan edhe grindjet e para. Ndaheshim për pak kohë, por sërish e gjenim veten në krah të njëri-tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. Theme: Blog Elite by Themesaga